تهیه کننده فیلم های سینمایی «آبادان یازده۶۰» و «کودک و فرشته» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: سینما در سال های اخیر نتوانست هیچ دستاورد قابل اعتنایی در حوزه فرهنگی و هنری کشور داشته باشد. متأسفانه در این سال ها ما شاهد گران شدن سینما، عدم استقبال مردم، بیکاری و خانه نشینی بخش اعظمی از هنرمندان و... بودیم.
وی سپس با بیان اینکه سینما عملاً ورشکسته است و دیگر کمتر کسی رغبت به سرمایه گذاری در آن دارد تصریح کرد: وقتی دیگر نمی شود با ارقام قبلی فیلم ساخت و برخی شبه سرمایه گذاران و شبه تهیه کنندگان با ورود پول های مشکوک به سینما تولید را به شدت گران کرده اند دیگر فروش جزئی فیلم ها در گیشه سودی ندارد و همین اتفاق باعث شده تا خیلی از تهیه کنندگان عطای ادامه فعالیت در سینما را به لقایش ببخشند.
این سینماگر خاطرنشان کرد: مدیران سینمایی نه در این ۸ سال که در بقیه سال ها هم بر مبنای خاست فرهنگی جامعه و هنرمندان جلو نرفتند. برخی ملاحظات سیاسی و جناحی و حتی غیرسیاسی باعث برخی تصمیم گیری ها و سیاست گذاری های آن ها می شود و این بسیار دردآور است.
کلامی متذکر شد: متأسفانه فرهنگ، هنر و اندیشه در کشور ما در آخرین رده ایستاده و کسی چندان به آن توجهی ندارد و حتی مدیران فرهنگی و سینمایی که تفکرات شان باید تنها روی این مقولات باشد نسبت به آن بی توجهند!
تهیه کننده فیلم های سینمایی «ماهی ها عاشق می شوند» و «زحم شانه حوا» در خاتمه این گفتگو تأکید کرد: مدیران فعلی که طی ماه های آینده می روند و این ویرانه را تحویل مدیران بعدی در دولت بعدی می دهند نکته اینجا است که مصیبت و فاجعه اصلی برای مدیران بعدی سینما است چرا که آن ها با انبوه فیلم های در نوبت مانده برای اکران و خیل بیکاران و معضلات شدید به وجود آمده مواجه هستند و باید این مشکلات را مرتفع کنند.
ارسال نظر